borstvergroting

Voel je weer op en top vrouw

Vrouwen die enorm zijn afgevallen of meerdere kinderen op de wereld hebben gezet willen over het algemeen een borstvergroting. Zij voelen zich niet lekker meer in hun vel zitten door te kleine of te slappe borsten, door de borsten vergroten met borstprothesen voelen zij zich weer op en top vrouw. Borsten worden niet alleen groter, ook de uitstraling is natuurlijk. Samen met onze chirurg wordt er bekeken voor welke prothese je in aanmerking komt, hierbij kijken we naar de grootte en het soort prothese. De Arenborghoeve heeft maar één streven, dat jij je weer goed in je vel voelt zitten en trots bent op je lichaam.

borstvergroting

Wat is er allemaal mogelijk?

Waar je voorheen nog beperkt was met de keuze van een prothese bij een borstvergroting is er tegenwoordig redelijk veel keus. Wel hebben en verschillende prothesen met elkaar gemeen, dat zij allemaal voorzien zijn van siliconen omhulsel. De inhoud is verschillend, vaste of vloeibare siliconen of zoutwaterprothesen in combinatie met een verdikkingsmiddel. Deze implantaten worden zoutwater borstimplantaten genoemd. Na een consult bij de dokter kan er exact gezegd worden wat de kosten zijn van een behandeling. Een behandeling is overigens altijd onder algehele narcose bij de Arenborghoeve.

borstvergroting

Zijn alle maten borsten mogelijk?

In principe kan een borstvergroting altijd uitgevoerd worden, maar er moet natuurlijk wel voldoende ruimte aanwezig zijn. De prothese wordt in de meeste gevallen tussen de borstklier en de borstklier geplaatst, maar het komt ook voor tussen de borstspier en de borstkas. Via een klein sneetje van 3 a 4 cm, er wordt een holte gecreëerd om de prothese te kunnen plaatsen. Zijn de prothesen geplaatst dan zullen de borsten wat gespannen voelen, dit is maar van korte duur. Door de zwelling is het resultaat ook nog niet goed te zien, pas na 3 maanden kun je een oordeel geven over de behandeling. Aangeraden wordt om gedurende drie weken dag en nacht een goede sport bh te dragen. Niet tillen en zes weken niet sporten is ook het advies.