herniakliniek.nl

Tip: herniakliniek.nl

Via de website van de herniakliniek.nl is het mogelijk om meer te weten te komen over deze vreselijke rugpijn. Deze kliniek is een expert op dit gebied en heeft al meer dan 5100 patiënten in de afgelopen jaren kunnen behandelen. Veel patiënten zijn er door middel van een operatie vanaf gekomen en in andere gevallen was er geen operatie voor nodig.

Bij hernia denkt men vaak aan vreselijke rugpijn en andere klachten. Echter heeft niet iedereen pijn in de rug en dat maakt het juist zo apart. Door een uitstulping van de zachte kern, Nucleus Pulposus, kan de hernia ontstaan. Deze uitstulping kan tegen het ruggenmerg drukken, wat de pijn veroorzaakt.

herniakliniek.nl
herniakliniek.nl

Bekijk de website van de herniakliniek.nl

Mijn man had al een tijd last van zijn rug. De ene dag meer dan de andere. Soms was de pijn helemaal weg, om dan een week later weer erger terug te komen. Via de huisarts kreeg hij de tip om naar een fysiotherapeut te gaan. Deze behandelingen leken in het begin te helpen, maar uiteindelijk moest er toch een operatie aan te pas komen. Want de pijn trok helemaal door naar zijn benen en tot zelfs onder zijn voeten.

Om meer te weten te komen welke behandelingen hiervoor allemaal zijn, waren wij op het internet gaan kijken. Hier kwamen wij meteen op de website van de kliniek Iprenburg terecht. Inmiddels is mijn man hier goed geholpen en van zijn vervelende rugpijn af.