orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen: steuntje in de rug.

We lopen heel wat af in ons leven. Iemand heeft eens berekend dat we in ons leven twee keer de aarde rondlopen. Dat is dus een enorme afstand. En dan hebben we het nog maar niet over de mensen die beroepen uitoefenen waarin veel gelopen moet worden. Denk bijvoorbeeld aan verpleegkundigen en verzorgenden die heel wat kilometers aan gangen doorkruisen in een week.  Goed schoeisel is dus heel erg belangrijk. Je merkt pas hoe belangrijk als lopen je pijn doet of als je rugklachten krijgt door het lopen. Hoe verleidelijk ook om toch je pumps aan te trekken als je de deur uit gaat, in zo’n geval zijn orthopedische schoenen toch beter. Nu zijn orthopedische schoenen de nachtmerrie van elke vrouw want het idee bestaat dat ze lelijk en plomp zijn. Maar dat is al lang niet meer zo. Dus orthopedische schoenen bieden je de mogelijkheid elegant en zonder pijn de straat op te gaan en het is nog beter voor je gezondheid ook.

Orthopedische schoenen: steuntje in de rug

Orthopedische schoenen worden om diverse redenen aangemeten. Redenen kunnen zijn: platvoeten of holvoeten, reumatische aandoeningen, scheefstand van de voet, voet problemen na een ongeluk, heupklachten, knieklachten en natuurlijk klachten aan nek, rug of schouder. Extra steun aan de voeten kan dan deze klachten helpen verbeteren of voorkomen. Het is misschien onvoorstelbaar, maar veel klachten kunnen veroorzaakt worden door voetproblemen. Als j er goed over nadenkt is dat niet zo vreemd want de voeten dragen het lichaam en geven het een bepaalde houding. Die extra steun die orthopedische schoenen bieden is soms net wat je lichaam nodig heeft. En bovendien, het loopt gewoon lekkerder zonder pijn of drukplekken op je voeten.  Zeker op de lange termijn doe je je lijf er een groot plezier mee!

Elegante schoenen voor jou gemaakt

Orthopedische schoenen worden speciaal voor jou aangemeten en gemaakt. Het is dus erg afhankelijk van de vorm van je voet hoe de schoen eruit komt te zien. Je hebt de mogelijkheid zelf het materiaal en de kleuren te kiezen dus je kunt ook al een beetje rekening houden met je garderobe. Heb je de schoenen eenmaal in huis, neem dan even de tijd om ze goed in te lopen. Dat kost even tijd. Loop er de eerste dag één uur op, de tweede dag twee uur enzovoort. Na vijf dagen zou dit lekker moeten gaan en loop je zonder klachten. Vanaf dat moment kun je de schoenen dagelijks gebruiken. Dus heb jij klachten? Aarzel niet en informeer eens of je in aanmerking komt voor orthopedische schoenen.