Dermalogica

Online mondkapjes bestellen bij groothandel Nobraa

Iedereen heeft tegenwoordig mondkapjes nodig en dus zijn ze tegenwoordig bijna overal te verkrijgen. Mondkapjes zijn absoluut een gat in de markt, en omdat de winkels bijna allemaal dicht zijn of maar zeer beperkt open mogen wordt er met name veel online besteld door klanten. In deze situatie blijkt het soms moeilijk om te beslissen wie de beste verkoper is en waar je het goedkoopst de beste en de meest kwalitatieve mondkapjes kunt bestellen. Bij de webshop van groothandel Nobraa.com ben je gegarandeerd aan het juiste adres. 

Aanbod in mondkapjes: medische mondkapjes en wegwerp mondkapjes

Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking gebruikt graag de populaire wegwerp mondkapjes. Deze mondkapjes bestellen ze online, maar ze liggen ook heel vaak gewoon in de supermarkt. Medische mondkapjes zijn natuurlijk bedoeld voor het zorgpersoneel die in de frontlinie staan en zijn toch redelijk schaars. Medische mondkapjes zijn dus niet voor de hele bevolking beschikbaar en vaak ook iets duurder. Omdat wegwerp mondkapjes vaak toch een beetje de ‘air’ hebben van zo’n medisch mondkapje, wordt dit mondkapje toch nog veel besteld. De medische mondkapjes bevatten speciale filters die ervoor zorgen dat de drager van het kapje zijn omgeving goed beschermd. Bij het uitademen komen er dus geen ziekmakende deeltjes vrij in de lucht. 

Aanbod in mondkapjes: stoffen mondkapjes

Met name onder de jongeren zijn de stoffen mondkapjes populair. Mondkapjes bestellen doen ze allemaal graag, want ze hebben oog voor toffe prints en leuke ontwerpen. Maar stoffen mondkapjes bestellen is voor hen ook nog eens heel erg praktisch. Omdat stoffen mondkapjes wasbaar zijn hebben ze voor iedere schooldag een fris masker. Bij het mondkapjes bestellen is er dan ook volop keuze. Zo zijn er de redelijk eenvoudige effen mondmaskers, die gewoon een leuke kleur hebben. Maar er zijn ook maskers met een pakkende tekst of slogan erop, of met een politiek-maatschappelijk statement. Je kunt ook mondkapjes bestellen met bloemen- of dierenprints, of een leuke afbeeldingen. Leuke patroontjes, zoals met geometrische vormen zijn ook populair omdat ze eenvoudig maar opvallend zijn. 

Aanbod in mondkapjes: andere soorten maskers

Naast de wegwerp, medische en stoffen mondmaskers kun je ook andere soort mondkapjes bestellen. Er zijn namelijk zogenaamde FFP2 maskers die een alternatief vormen op het ‘klassieke’ mondkapje. Deze maskers lijken wel net even anders: ze hebben wel iets weg van een stofmasker. Deze FFP2 maskers zijn net zo veilig als alle andere mondkapjes. Let wel op dat, wat voor mondkapje je ook draagt, je ze correct gebruikt. Desinfecteer dus eerst je handen en zet hem daarna pas op. Zorg ervoor dat je daarna het kapje niet meer aanraakt. Er zijn ook ‘face-shields’. Dit zijn doorzichtige plastic schermpjes die je voor de onderste helft of voor je hele gezicht draagt. Voor mensen met astma of andere longproblemen is dit vaak een betere uitkomst.

Geef een reactie