ProtectiveSupply_logo

Mondkapjes importeur in Nederland

Mondkapjes import is een van de beste mondkapjes importeur in Nederland. Op de website bieden ze de mogelijkheid aan om mondkapjes te bestellen, al is het in kleine hoeveelheden of grote hoeveelheden, het is allemaal mogelijk bij mondkapjesimport.nl

Vanaf 1 juni 2020 is het verplicht om in Nederland om als reiziger van het openbare vervoer zoals, de bus, trein, metro tram en alle andere openbare voorzieningen, gebruik te maken van een mondkapje vanaf 13 jaar en ouder. Het gebruiken van een mondkapje in het openbare vervoer is essentieel, niet alleen beschermd een mondkapje je het zorgt er ook voor dat je geen boete ontvangt voor het overtreden van een wet.

Mondkapjes import lever mondkapjes en vervult daarin de rol van een mondkapjes importeur en mondkapjes groothandel. De mondkapjes die worden verkocht zijn  mondkapjes die officieel gekeurde mondkapjes die geleverd worden vanuit China. De chirurgische mond-neusmasker en FFP mondkapjes voldoen aan de Europese wetgeving. 

Heb je vragen over de mondkapjes of wil je graag een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met de klantenservice van mondkapjes import voor meer vragen.