Kwaliteit dentist met persoonlijke aandacht

Een dentist van kwaliteit en met aandacht voor jou persoonlijk vind je hier. Zij begrijpen dat sommige mensen angst voor de dentist hebben. Daarom adviseren ze ook om kinderen mee te nemen naar de tandarts, ook als ze nog jong zijn. Zo leren ze de praktijk en dentist kennen, zonder dat dit iets engs hoeft te zijn. Als jij zelf ouder bent en toch bang bent voor de dentist, wordt er ruimte en tijd gemaakt om jou eerst op je gemak te stellen. Samen overleg je wat er gedaan kan worden zodat jij rustig de behandeling in kunt gaan – of dat nu slechts een controle is of een meer ingrijpende behandeling.

Kwaliteit hoog houden

Deze dentist en alle medewerkers werken altijd aan het op peil houden van de kwaliteit. Dit gaat niet alleen om de juiste materialen en administratie, ook om de vaardigheden en kennis van de medewerkers en het blijven bijscholen hierin. Zo wordt er aandacht besteed aan het lezen van vakliteratuur, het volgen van bijscholing of nascholing, het bijwonen van studiegroepen, intercollegiaal overleg, themaprojecten en klinische avonden. Je kunt als patiënt ook aangeven waar je verbetering wil zien en hier wordt rekening mee gehouden. Zo kan de dentist de beste zorg bieden.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven bij deze dentist via de website. Behalve tandartsen, zijn hier ook een paro-preventieassistente, sterilisatie assistente, endodontoloog, preventieassistente en mondhygiënisten in dienst. Je kunt dus voor uiteenlopende behandelingen naast de controle en schoonmaak van je gebit terecht bij de dentist.

Geef een reactie