Hypnose

Hypnose praktijk Rotterdam

Een paar maanden geleden heb ik een afspraak gemaakt bij de hypnose praktijk in Rotterdam. Al een hele lange tijd loop ik te kampen met overgewicht. Hierdoor is er bij mij ook diabetes ontstaan. Elke keer begon ik met een nieuw dieet en ging meer sporten, maar helaas zonder veel resultaat. Ook een vriendin van mij kampte met hetzelfde probleem en door haar ben ik dan ook bij een hypnotherapeut terecht gekomen. Hij heet Michael van Haaren en is een gespecialiseerde en gecertificeerde hypnotherapeut.

Ruim 10 kilo afgevallen door hypnose praktijk Rotterdam

Mijn vriendin had ik al een paar maanden niet meer gezien. Door drukte en andere omstandigheden kwam het maken van een afspraak er niet toe. Tot ik haar een keer in de stad tegen kwam. Ik herkende haar bijna niet meer. Ze was enorm afgevallen en zag er bijzonder goed uit. Toen ik haar vroeg hoe zij dat voor elkaar had gekregen kreeg ik meteen de naam van Michael te horen en de manier hoe hij een virtuele maagband bij haar heeft geplaatst.

Normaal gesproken geloof ik hier niet zo in, maar ik had nu het levende bewijs voor mij staan. Hier wilde ik ook meer over weten en heb meteen een afspraak bij deze therapeut gemaakt. In drie sessies heb ik deze behandeling ondergaan en inderdaad ben ik in de afgelopen periode ook de nodige aantal kilo’s kwijt. Wil jij hier meer over weten, neem dan contact op met deze hypnotherapeut.