Coach

Het thema vitaliteit bij VitalFacts.nl

Als jij denkt aan vitaliteit, waar denk jij dan aan? Misschien denk je aan een goede balans vinden en houden, fit zijn en gelukkig zijn. Bij Vitalfacts.nl gaat het om alles wat vitaliteit inhoudt, maar waarom is vitaliteit zo belangrijk? In dit artikel nemen we het thema vitaliteit onder de loep. Vitalfacts.nl staat namelijk voor vitaliteit om de levenskwaliteit van mensen bloot te leggen zodat deze in positieve zin beïnvloed en veranderd kan worden.

Vitaliteit

Vitaliteit als levenslijn

Tegenwoordig zijn veel mensen aan het haasten. Dit omdat het moderne leven nogal veeleisend kan zijn. We moeten veel, hebben het altijd druk en daarnaast willen we ook heel veel. We willen alles goed doen, niets missen, alles meekrijgen en er voor alles en iedereen zijn. Dit leidt tot vermoeidheid, overprikkeling en hier wordt je niet vrolijk van. We eten niet goed, bewegen steeds minder en slapen steeds slechter. Staan we nog we stil bij dat wat echt belangrijk is?

Voeding

Het belang van fitheid in het leven

De dag zowel fit beginnen als eindigen is een van de pijlers van Vitalfacts. Dat je het heft in handen neem met betrekking tot de drie B’s: body, brain en biotope. Hiermee wordt bedoelt dat je zeggenschap hebt over je lichamelijke gezondheid, dus je body. Daarnaast ook over je mentale gezondheid, dus je brein. En ten slotte dat je ook zeggenschap en controle hebt over je leef-en werkomgeving. Deze drie elementen zijn essentieel om elke dag zowel fit te beginnen als te eindigen.

Hoe werkt Vitalfacts?

Een van hun slogans is dat verandering niet moeilijk hoeft te zijn, zolang het maar leuk is. Door praktische tips en tricks word het jou gemakkelijk gemaakt om jouw leven in positieve zin te beïnvloeden en te veranderen. Daarnaast krijg je een vitality coach die jou net dat extra duwtje in de rug kan geven. Naast dit, zijn er verscheidene vitaliteitsprogramma’s en workshops waarmee je echt verder kunt komen. Kijk vandaag nog op de website voor meer informatie over Vitalfacts.nl