zweetikveel

Het middel tegen zweetvoeten

Heb je vaak last van zweetvoeten en wil je hier graag vanaf komen? Dan zijn de producten van Syneo de oplossing voor jouw probleem. Dit is namelijk een merk dat al ruim 50 jaar bestaat en in de loop van deze jaren al erg veel klanten heeft mogen helpen in het gevecht tegen overtollig zweten.  

Waarom kiezen voor Syneo producten? 

het merk begon in 1995 en samenwerking met een apotheken die een zeer effectief middel had gevonden tegen zweet. Dit product was echter erg huid onvriendelijk omdat dit product zeer veel irritatie aan de huid veroorzaakte. Na een 2 jaar durend onderzoek is het product sterk ontwikkeld en verbeterd en is de voorloper van de Syneo 5 producten die het merk momenteel aanbiedt. Syneo test constant de kwaliteit van de producten die zij aanbieden om zo de kwaliteit te waarborgen.Wanneer een leverancier, media, concurrent of gebruiker de kwaliteit in twijfel trekt zal het product zeer uitbundig worden getest. De 5 in de Syneo 5 producten staat voor een 5 dagen effectieve werking. Het product dient voor het slapen op te worden gespoten en zal dan vervolgens een werking hebben van 5 dagen. 

transpireren

Een zeer ruime keuze in het assortiment van Zweetikveel 

In het assortiment van Zweetikveel wordt een zeer ruime keuze aan Syneo producten aangeboden. Hierdoor zul je in het assortiment van dit bedrijf altijd het middel vinden tegen jouw overtollig zweet probleem. Neem voor meer informatie eens een kijkje op website.