Dunner wordend haar

Wordt u haar door de jaren heen steeds dunner en heeft u al alles geprobeerd om dit te verhelpen. Niks werkt meer en u wil graag weer een volle bos haar zonder kale plekken. Sommige mannen krijgen al op vroege leeftijd inhammen. Deze worden steeds erger naarmate ze ouder worden. Bij Royal Hair Clinic kan u een haartransplantatie inhammen ondergaan. Bij deze kliniek in Turkije werken de beste deskundige artsen en ervaren personeel in een erkende faciliteit van wereldklasse. Het resultaat ziet er natuurlijk uit. De service kan worden aangeboden inclusief luchthaventrasfer en vertalers. Ze zijn resultaatgericht en innovatief en staan wat betreft ontwikkeling in haartransplantatie gebied aan de leiding. Voor en na de behandeling wordt u goed begeleid door iemand van de kliniek. Zodat al u vragen worden beantwoord en het verblijf goed verloopt.

Haaruitval oorzaken

Genetische aanleg en haarziektes zijn de meest voorkomende oorzaken haaruitval. De erfelijke kaalheid kan je niks aan doen. Dit komt doordat haargroei een natuurlijk lichaamsproces is dat onder invloed van erfelijke factoren en hormonen werkt. Bij iemand die erfelijke aanleg voor kaalheid heeft wordt dit natuurlijke lichaamsproces verstoord. Andere oorzaken zijn haarziektes, hormonen spelen hierbij een grote rol. Een haartransplantatie biedt een oplossing om dan permanent het haar te herstellen. Zo kunnen inhammen of kaalheid bij de kruin worden hersteld en er kan weer een volle bos haar gecreëerd worden.

Procedure haartransplantatie

Bij een haartransplantatie worden gezonde haarzakjes verplaatst naar het desbetreffende gebied waar er kaalheid optreedt, het donorgebied. De haarzakjes die hiervoor worden gebruikt zijn haarzakjes die niet vatbaar zijn voor haaruitval. Het haarzakje dat wordt verplaatst blijft gewoon haar produceren, omdat het haarzakje uit een gebied komt waar normaal gesproken levenslang haar blijft groeien. De haarzakjes worden zonder haar overgeplaatst en na een verloop van tijd gaan de haarzakjes haar produceren en dan groeit er op het gebied waar de kaalheid optrad weer opnieuw haar. De haartransplantatie heeft een gemiddelde duur van 6 tot 9 uur. Dit komt doordat de haarzakjes één voor één worden geïmplanteerd. De exacte tijd hangt af van de hoeveelheid haarzakjes die transplanteert worden. Het totale verblijf in de kliniek zijn 2 nachten. Na de haartransplantatie is het belangrijk om rustig aan te doen. Na de haarimplantatie duurt het ongeveer 7 tot 10 dagen tot de plekken waar de haarzakjes zijn geïmplanteerd genezen zijn. Hierna kan men niet meer zien dat u een haartransplantatie bent ondergaan. Het kan wel enige tijd duren voordat hier daadwerkelijk haar gaat groeien. Dit kan ongeveer 3 maanden duren. Na 12 tot 15 maanden is het uiteindelijke resultaat van de haartransplantatie pas echt zichtbaar. Bij de behandeling komen geen risico’s kijken. Het is een veilige permanente oplossing voor haarverlies.

Geef een reactie