voedingssuplementen

Doelen stellen is belangrijk!

Op een gegeven moment vond ik het (misschien onbewust) een tijd om doelen te gaan stellen in mijn leven. Als het ware het roer om te gooien. Mijn leven was een beetje in een sleur geraakt en ik was benieuwd wat er eigenlijk nog meer op de wereld te vinden was dan mijn eigen kleine wereld waarin ik me tot dan toe altijd had begeven. Maar waar moet je dan eigenlijk beginnen? Bij je werk? Een vast contract zeg je niet zo maar op. Misschien vind je het ook wel gewoon leuk wat je op dat moment aan het doen bent. Bij mij is dat namelijk het geval. Toch voelde ik me niet altijd fit en vrolijk.

Welk doel?

Ik ging dus op zoek naar een doel dat buiten mijn werk lag. Misschien had je het al een beetje door. Op zoek naar doelen kwam ik er achter dat ik me eigenlijk wat fitter wilde voelen dan dat ik tot dan toe deed. Maar welk doel kies je dan? Een marathon lopen? Leren paardrijden of iets in die richting? Uiteindelijk heb ik iets gekozen wat zowel dichtbij mij ligt en toch ook weer ver weg. Ik ga namelijk deelnemen aan een triathlon!

Dichtbij en ver weg.

Samen met een online coach ben ik begonnen met trainen. Niet alleen op fysiek vlak moest er wat worden veranderd. Naast dat ik mijn eetpatroon aan het veranderen ben, neem ik ook elke dag voedingssupplementen. Dit omdat ik wel wil dat mijn lichaam na alle inspanning genoeg binnen krijgt. En ik moet zeggen dat dat behoorlijk goed voelt.

Waarom het voor mij dichtbij voelt, is omdat ik alle drie de losse sporten goed ken. Natuurlijk heb ik al jong leren zwemmen (net als de meeste mensen die in Nederland wonen). Na zwemles heb ik nog een paar jaar aan wedstrijdzwemmen gedaan. Als puber had ik geen zin meer om vroeg op te staan. Toch was ik altijd wel sportief en ben daarom begonnen met hardlopen. Daar kreeg ik steeds meer plezier in maar raakte ook wel eens geblesseerd. Op de momenten dat ik niet meer kon hardlopen, ben ik begonnen met fietsen op de racefiets.

Helaas kwam het allemaal een beetje op een laag pitje te staan toen ik mijn werkende leven begon. Dat ga ik nu dus veranderen omdat ik me herinnerde hoe fijn ik het sporten altijd heb gevonden. Nu is het vooral van belang me aan het schema te houden en dan hoop ik volgend jaar zomer mijn eerste wedstrijdje te doen!