Aster uitvaartzorg is zeer betrokken met het helpen van een uitvaart

Als er iemand is overleden die dicht bij u stond en zeer geliefd werd, is alle hulp die u kan krijgen heel prettig. Aster uitvaartzorg is daar zeker een goed voorbeeld van. Met een luisterend oor horen ze u graag aan en bespreken ze de wensen die u graag wilt zien op de uitvaart. Zo krijgt u één contactpersoon die u persoonlijk verder helpt met het regelen en plannen. Dit wordt natuurlijk gedaan dat u de regie behoudt, maar wel met de juiste steun en advies als dat nodig is.

De uitvaartcentrum van Aster uitvaartzorg

Aster uitvaartzorg heeft een uitvaartcentrum die zeer huiselijk is ingericht, om de nabestaanden een plek te geven om in alle rust afscheid te kunnen nemen van de overledenen. Zo is er een aparte kamer die u kan bezoeken om afscheid te nemen, die geheel ingericht kan worden met foto’s en persoonlijke spullen van die persoon. Er in een prachtige tuin aanwezig voor de personen die even een momentje voor zichzelf nodig hebben.

Als er iemand is overleden kunt u Aster uitvaartzorg 24/7 bereiken. Ook als u vragen of advies nodig heeft luisteren en helpen ze u graag.