Alleen het beste voor jouw baby

Jouw baby verdient natuurlijk alleen het allerbeste. Als voorbereiding voor het wondertje dat op komst is zal je waarschijnlijk al heel veel leuke kleding en accessoires tegen gekomen zijn! Wat je baby precies nodig heeft en wat vooral handig is voor je kleintje, zal misschien nog een beetje een zoektocht zijn. Toch kan je nu al op bepaalde dingen letten. Het is gelukkig ook niet zo dat handige kleding niet trendy kan zijn! Hippemensjes babykleding online kopen geeft je genoeg keuze uit modieuze kleding die nog een paar generaties mee kan gaan.

Lekker naar dromenland

Je baby zal het grootste gedeelte van de dag in slaap zijn. Vooral in de eerste paar maanden zal dit toch wel zo’n 16 tot 17 uur per dag zijn. Naarmate de kleine wat ouder wordt zal dit geleidelijk afnemen en de gemiddelde peuter van een jaar oud slaapt nog maar rond de 10 tot 12 uur per nacht. En vergeet natuurlijk de middagdutjes niet! Kortom, baby’s brengen een gigantisch deel van hun leven liggend door. Comfortabele kleding is dus noodzakelijk. 

Zorg dus voor lekker zittende pyjama’s of slaappakjes. Een leuke pyjama feetje is in allerlei kleuren verkrijgbaar en super zacht! Je kunt ook beter niet kiezen voor een pakje met voetjes eraan, als jouw kindje wat langere beentjes heeft zal die namelijk nooit gedragen worden. Probeer ook capuchons te vermijden bij jonge baby’s. Dit ligt alleen maar in de weg en zal vast voor een huilerige baby zorgen. Waar ook veel mensen zich in vergissen is het aantal schoenen wat een pasgeboren baby nodig heeft. Ze staan natuurlijk hartstikke schattig, maar baby’s die niet lopen hebben zeker niet 30 paar schoenen nodig! Grote kans dat je baby ze ook niet lekker vindt zitten, sokjes zijn veel comfortabeler.  

Een investering waard

De kleding die je baby in de eerste maanden draagt zal in mum van tijd alweer te klein zijn. Ze groeien als kool in het begin. Het is dan ook niet handig als je de duurste pakjes in de kleinste maatjes koopt. Die zullen maar een handvol keren gedragen worden. Op iets oudere leeftijd zal het groeien licht afnemen. Dit zou een beter moment zijn om je uit te leven op duurdere kleertjes. Als iets langer gedragen wordt is dat het meer waard om meer geld aan uit te geven. Stoere kinderkleding hoeft natuurlijk niet duur te zijn, maar jezelf en jouw baby af en toe iets cadeau doen mag natuurlijk! 

Geef een reactie